AnaSayfa / Genel / Kahve falında tüpü açık unutmak

Kahve falında tüpü açık unutmak

Kahve falında tüpü açık unutmak kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, tatsızlıkların sona ereceğine, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında tüpü açık unutmak gördüyseniz:

  • Genelde kadınlarla olan ilişkileriniz gerilimli olabilir.

Kahve falında tüpü açık unutmak çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tüpü açık bırakmak karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapıyı açık unutmak insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ocağı açık unutmak kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına inanılır.

Kahve falında dükkanı açık unutmak büyük atılımların yapılacağına, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında musluğu açık unutmak maddi olarak zor bir döneme girileceğine, büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yanan tüp görmek eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına delalettir.

Kahve falında küçük tüp almak hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına, her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir