AnaSayfa / Genel / Kahve falında ocağı açık unutmak

Kahve falında ocağı açık unutmak

Kahve falında ocağı açık unutmak çok büyük çaba sarf edeceğine, işlerinin gerileyeceğine, kendi çok iyi hissedeceğine, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine delalet eder.

Kahve falında ocağı açık unutmak gördüyseniz:

  • Sizi hiç anlamadıklarını veya söylediğiniz şekilde davranmayacaklarını bilerek hareket etmelisiniz.

Kahve falında ocağı açık unutmak ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına delalettir.

Kahve falında ocakta yemek unutmak ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yemeği ocakta unutmak ona yardımcı olacağına, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ocağın açık olduğunu görmek işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına, berekete ve zenginliğe kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında ocağı açık bırakmak kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında açık ocak görmek kız çocuğunun olacağına, kolay kolay pes etmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tüpü açık unutmak sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına yorulur.

Kahve falında dükkanı açık unutmak aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir