AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapıyı açık unutmak

Kahve falında kapıyı açık unutmak

Kahve falında kapıyı açık unutmak kötü yollara gireceğine, kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine tabir olunur.

Kahve falında kapıyı açık unutmak gördüyseniz:

  • Size yakın kişilerle ilişkilerinizi gözden geçirebilir, sizleri bir arada nelerin tuttuğu veya hangi konularda anlaştığınız üzerine kafa yorabilirsiniz.

Kahve falında kapıyı açık unutmak uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine inanılır.

Kahve falında dükkanı açık unutmak zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tüpü açık unutmak yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, içine düşen fesada yeniliceğine alamet etmektedir.

Kahve falında musluğu açık unutmak moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına alamet eder.

Kahve falında ocağı açık unutmak gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında kapıyı kilitlemeyi unutmak kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, alim insanlardan sayılacağına inanılır.

Kahve falında anahtarı kapıda unutmak bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında anahtarı kapının üstünde unutmak mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir