AnaSayfa / Genel / Kahve falında muskayı toprağa gömmek

Kahve falında muskayı toprağa gömmek

Kahve falında muskayı toprağa gömmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine, kötü bir duruma düşürüleceğine delalet eder.

Kahve falında muskayı toprağa gömmek gördüyseniz:

  • Özel bir tartışma ortamında dışarıda kalabilirsiniz.

Kahve falında muskayı toprağa gömmek kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, helal kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında muska gömmek batıl amele, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında parayı toprağa gömmek yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Kahve falında canlı insanı toprağa gömmek alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına işaret eder.

Kahve falında kuranı kerimi toprağa gömmek işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini toprağa gömmek bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına inanılır.

Kahve falında ayaklarını toprağa gömmek işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında toprağa kemik gömmek ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine, galibiyet kazanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir