AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuranı kerimi toprağa gömmek

Kahve falında kuranı kerimi toprağa gömmek

Kahve falında kuranı kerimi toprağa gömmek başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, umutsuzluk yaşanacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına, karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine delalettir.

Kahve falında kuranı kerimi toprağa gömmek gördüyseniz:

  • Bazı işleri yarıda bırakmanız durumunda şikayet ya da eleştirilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kuranı kerimi toprağa gömmek haram mal yiyip içeceğine, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuranı toprağa gömmek büyük bir üne sahip olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine inanılır.

Kahve falında anahtarı toprağa gömmek herhangi bir sorun yaşamayacağına, sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğini toprağa gömmek işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında birini diri diri toprağa gömmek huzur içinde yaşayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında toprağa ceviz gömmek musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında insanı toprağa gömmek keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına yorulur.

Kahve falında toprağa patates gömmek yeni bir hayata adım atılacağına, fal sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir