AnaSayfa / Genel / Kahve falında muska yazmak

Kahve falında muska yazmak

Kahve falında muska yazmak kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, canın ve malının da her zaman güvende olacağına, işlerinin hal yoluna gireceğine, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine delalettir.

Kahve falında muska yazmak gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya açık olmamanız durumunda tartışmalı ortamlar kaçınılmaz olabilir.

Kahve falında muska yazmak ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine delalet eder.

Kahve falında hocaya muska yazdırmak inanca ve cesarete sahip olacağına, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında muska yazdırmak eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına inanılır.

Kahve falında muska yapanı görmek yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında muska taşımak etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında muska yemek sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında halı altında muska görmek elindeki işi rayına oturtacağına, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına alamet eder.

Kahve falında muskanın açıldığını görmek büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir