AnaSayfa / Genel / Kahve falında muska yemek

Kahve falında muska yemek

Kahve falında muska yemek yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına, projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına alamet eder.

Kahve falında muska yemek gördüyseniz:

  • Verdiğinizden daha azına razı olmanızı gerektiren iş, plan, ilişki ya da başka durumlardan uzak durmalısınız.

Kahve falında muska yemek planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üzerinde muska bulmak hayırlı haberler alacağına, sevineceğine, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında yatağın altında muska görmek yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında muska saklamak aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına işaret eder.

Kahve falında muska çıkarmak kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında dolapta muska bulmak kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına delalet eder.

Kahve falında elimde muska görmek bununla yüceleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında birinin elinde muska görmek durgun giden işlerin açılacağına, aksine daha da zorlaştıracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir