AnaSayfa / Genel / Kahve falında muska yapanı görmek

Kahve falında muska yapanı görmek

Kahve falında muska yapanı görmek başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, iş hayatında başarılı olmaya, güzel haberlerin alınacağına, hikmete kavuşacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında muska yapanı gördüyseniz:

  • Yaşam biçiminizde veya yaşadığınız yerde değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında yastık içinde muska görmek evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında birine muska yapıldığını görmek yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında muska yapıldığını öğrenmek çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin içinde muska bulmak maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, fırsatların elden kaçacağına işaret eder.

Kahve falında muska yaptığını görmek maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında muskanın açıldığını görmek çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına inanılır.

Kahve falında hocadan muska almak maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında muska aramak harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir