AnaSayfa / Genel / Kahve falında muskanın açıldığını görmek

Kahve falında muskanın açıldığını görmek

Kahve falında muskanın açıldığını görmek büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, hayatında yokluğun başgöstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında muskanın açıldığını gördüyseniz:

  • Gelişmeleri daha farklı bir yaklaşımla ele almalısınız.

Kahve falında muskanın açıldığını görmek üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, daha şık mekanlarda eğleneceğine yorulur.

Kahve falında açılmış muska görmek bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boynuna muska takmak eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına tabir olunur.

Kahve falında muska bozmak bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine, dost ve akrabalarla paylaşılacağına yorulur.

Kahve falında yerde muska bulmak şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, çileli ve zorlu günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında üzerinde muska bulmak rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayatında yeni ufuklar açacağına yorulur.

Kahve falında hocaya muska yazdırmak ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında muska açmak sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir