AnaSayfa / Genel / Kahve falında halı altında muska görmek

Kahve falında halı altında muska görmek

Kahve falında halı altında muska görmek yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına, ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında halı altında muska gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle ya da arkadaşlarınızla keyifli aktivitelere katılabilirsiniz.

Kahve falında halı altında muska görmek hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına rivayet eder.

Kahve falında yastık altında muska görmek hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, kişinin güzel günlerinin geride kalacağına inanılır.

Kahve falında yatağın altında muska görmek diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine inanılır.

Kahve falında halının altına para koymak yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine rivayet eder.

Kahve falında halının altında fare görmek elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına, o kimse tarafından kalbinin kırılacağına rivayet eder.

Kahve falında halının altında para bulmak hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine inanılır.

Kahve falında halının altını süpürmek büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında halı altında toz görmek ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir