AnaSayfa / Genel / Kahve falında muska taşımak

Kahve falında muska taşımak

Kahve falında muska taşımak üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, kötüyse düzeleceğine, kazancının helal para olacağına, saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine, dedikodu edeceğine, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında muska taşımak gördüyseniz:

  • Borç alacak meseleleri veya duygusal bazı durumlara karışmanız iyi bir arkadaşlığınızın bozulmasına neden olabilir.

Kahve falında muska taşımak tahsilli, diplomalı kimse olacağına, fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında muska düşürmek onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine yorulur.

Kahve falında birinden muska almak sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında muska saklamak önünde güzel ve başarılı günler olacağına, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yerde muska görmek sorunların yeni sorunlar doğuracağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz muska görmek ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında muska aramak iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına alamet eder.

Kahve falında muska yapan hoca görmek zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir