AnaSayfa / Genel / Kahve falında muska yazdırmak

Kahve falında muska yazdırmak

Kahve falında muska yazdırmak düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, çok büyük çaba sarfedeceğine, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, çok zor duruma düşüleceğine, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, kendisini daha rahat hissedeceğine, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında muska yazdırmak gördüyseniz:

  • Size veya işinize karışan kişiler olabilir, çok fazla üzerinde durmamalısınız.

Kahve falında muska yazmak sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Kahve falında hocaya muska yazdırmak en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında muska yazdırmak insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına, dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında muska bozmak anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında muska yaptığını görmek kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine inanılır.

Kahve falında yerde muska bulmak çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yastıkta muska görmek kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eve muska görmek çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir