AnaSayfa / Genel / Kahve falında mumun söndüğünü görmek

Kahve falında mumun söndüğünü görmek

Kahve falında mumun söndüğünü görmek ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına, işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, yerinde saymayacağına inanılır.

Kahve falında mumun söndüğünü gördüyseniz:

  • Resmi kurum veya kuruluşlarla işlerinize zaman ayırabilir, hukuki veya değil değişik anlaşmalar yapabilirsiniz.

Kahve falında yanan mumu söndürmek işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına, kısa süre içinde işten çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mumun söndüğünü görmek onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında mumu söndürmek rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına işaret eder.

Kahve falında mum söndüğünü görmek daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mum söndürmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine alamet eder.

Kahve falında türbeye mum yakmak eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına inanılır.

Kahve falında kahverengi mum görmek rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, her zaman fal sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karanlıkta mum görmek rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, borçlanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir