AnaSayfa / Genel / Kahve falında karların eridiğini görmek

Kahve falında karların eridiğini görmek

Kahve falında karların eridiğini görmek hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, başının belaya girmeyeceğine, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden fal, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karların eridiğini gördüyseniz:

  • Bir sürpriz beklenmedik fırsatlarla karşılaşmanıza neden olabilir.

Kahve falında kar yağdığını ve eridiğini görmek aksiliklerin son bulacağına, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine yorulur.

Kahve falında karların eridiğini görmek aile içinde geçim derdinin olmayacağına, kendi geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kar eridiğini görmek maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında insanın eridiğini görmek başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında vücudunun eridiğini görmek iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına, ölmüş büyüğünün cennette olduğuna inanılır.

Kahve falında eridiğini görmek bereketin geleceğine, iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine işarettir.

Kahve falında telefonun eridiğini görmek sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine delalet eder.

Kahve falında dağların eridiğini görmek hayatının güzelliği için her gün Allah’a şükredeceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir