AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişinin eridiğini görmek

Kahve falında dişinin eridiğini görmek

Kahve falında dişinin eridiğini görmek çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dişinin eridiğini gördüyseniz:

  • Duygusal konuları görmezden gelerek ortadan kaybolmalarını sağlayamazsınız.

Kahve falında dişinin eridiğini görmek illet bir hastalığa yakalanmayacağına, çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine işaret eder.

Kahve falında dişin eridiğini görmek kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, gelir kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şeytanın eridiğini görmek beğenilen işlere imza atacağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında dağın eridiğini görmek sevilen bir işe ortak olunacağına, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında yüzüğün eridiğini görmek aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine işaret eder.

Kahve falında buzların eridiğini görmek girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine, planların boşa gideceğine tabir olunur.

Kahve falında dişlerin eridiğini görmek yanlış yönde kararlar verileceğine, yüceltileceği sözler duyacağına işarettir.

Kahve falında mumun eridiğini görmek çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir