AnaSayfa / Genel / Kahve falında mum vermek

Kahve falında mum vermek

Kahve falında mum vermek arzularına kavuşacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, hayatının rast gitmeye başlayacağına, durgunlaşacağına, yakın bir zamanda fal sahibini bulacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında mum vermek gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri farklı şekilde ele almaktan korkmamalısınız.

Kahve falında mum satın almak hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına alamet eder.

Kahve falında yanan beyaz mum görmek yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, patron koltuğuna yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında mum ve şamdan görmek şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mum yemek kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine delalettir.

Kahve falında dilek tutup mum üflemek çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine işarettir.

Kahve falında beyaz mum görmek şansın ve kısmetin de açık olacağına, yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında mum yakıldığını görmek yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, rakiplerini arkasında bırakacağına delalet eder.

Kahve falında mumsema görmek sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir