AnaSayfa / Genel / Kahve falında mükellef bir sofra görmek

Kahve falında mükellef bir sofra görmek

Kahve falında mükellef bir sofra görmek uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına, iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına, huzurlu ve mutlu olunacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, ancak yılmayacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mükellef bir sofra gördüyseniz:

  • Ortaya çıkabilecek sorunlar hakkında hazırlıklı olmanızda fayda var.

Kahve falında mükellef bir sofra görmek fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında mükellef görmek borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında hazır sofra görmek maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında sofraya pislemek geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurulu sofralar görmek iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına yorulur.

Kahve falında evinde sofra görmek çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine inanılır.

Kahve falında misafire sofra kurmak ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, belki yeni bir eve sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sofrayı dağıtmak zorluklarının kalmayacağına, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir