AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurulu sofralar görmek

Kahve falında kurulu sofralar görmek

Kahve falında kurulu sofralar görmek sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına, sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, fakirleşeceğine, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına işarettir.

Kahve falında kurulu sofralar gördüyseniz:

  • Geçici platonik aşklar ya da yakınlaşmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında kurulu sofralar görmek çok daha fazla adım atacağına, hatalarını fark edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kurulmuş sofra görmek zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine, hayatının güzelleşeceğine delalettir.

Kahve falında kurulu sofra görmek düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sofra kurulduğunu görmek bolluk ve bereket içinde geçeceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında kurulmuş soba görmek acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında tuzak kurulduğunu görmek resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kurulu masa görmek hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına inanılır.

Kahve falında kazan kurulduğunu görmek evlat sahibi olacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir