AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinde sofra görmek

Kahve falında evinde sofra görmek

Kahve falında evinde sofra görmek falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, isteklerine kavuşacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, işlerini büyüteceğine, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına inanılır.

Kahve falında evinde sofra gördüyseniz:

  • Hakkınızda yapılan konuşmalar veya haberler zamanınızı alabilir.

Kahve falında evinde sofra görmek yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, kendisine yeni uğraşlar bulacağına inanılır.

Kahve falında sofraya tükürmek manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına, fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine tabir olunur.

Kahve falında kalabalık bir sofra görmek sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında hazırlanmış sofra görmek maddi varlığının çoğalacağına, işlerinden belirsizlik olacağına rivayet eder.

Kahve falında sofrada üzüm görmek çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına delalettir.

Kahve falında başbakanla sofrada oturmak daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında başbakana sofra kurmak elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında yer sofrası görmek refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir