AnaSayfa / Genel / Kahve falında muhabbet kuşunun ısırdığını görmek

Kahve falında muhabbet kuşunun ısırdığını görmek

Kahve falında muhabbet kuşunun ısırdığını görmek geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, yeni kişilerle tanışacağına, belalara denk gelmeyeceğine, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, yarasını saracağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, hastalıkların kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında muhabbet kuşunun ısırdığını gördüyseniz:

  • Size akıl verebilecek kişiler bulmanız zor olmayacak.

Kahve falında muhabbet kuşun ısırdığını görmek dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, adını aklamayı başaracağına yorulur.

Kahve falında muhabbet kuşunun ısırdığını görmek kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, daha sık bir araya geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında güvercin ve muhabbet kuşu görmek anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, işsiz kalmaya delalet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşuna sarılmak mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, arkadaştan görülecek faydaya delalet eder.

Kahve falında muhabbet kuşu ve yavrularını görmek yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil muhabbet kuşları görmek yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, helal rızıklara kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında kafeste muhabbet kuşu görmek çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil muhabbet kuşu yakalamak başının hiç dara düşmeyeceğine, işinde de büyük başarılara imza atacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir