AnaSayfa / Genel / Kahve falında muhabbet kuşuna sarılmak

Kahve falında muhabbet kuşuna sarılmak

Kahve falında muhabbet kuşuna sarılmak kendisine uğur getireceğine, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına, geçim sıkıntısı yaşanılacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşuna sarılmak gördüyseniz:

  • Gelişmeler belli başlı olayların nedenlerini veya meydana gelme sebeplerini anlamanızı sağlayabilir.

Kahve falında sarı muhabbet kuşu yakalamak aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına, daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşuna sarılmak isyan edeceğine, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarı yeşil muhabbet kuşu görmek evine huzur ve bereketin geleceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına delalettir.

Kahve falında sarı renkli muhabbet kuşu görmek kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında mavi ve sarı muhabbet kuşu görmek maddi sıkıntı içine düşüleceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine alamet eder.

Kahve falında sarı mavi muhabbet kuşu görmek iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı renkte muhabbet kuşu görmek girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarı muhabbet kuşu görmek çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir