AnaSayfa / Genel / Kahve falında muhabbet kuşu ve yavrularını görmek

Kahve falında muhabbet kuşu ve yavrularını görmek

Kahve falında muhabbet kuşu ve yavrularını görmek hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine tabir olunur.

Kahve falında muhabbet kuşu ve yavrularını gördüyseniz:

  • Evinizi, yaşadığınız yeri ya da yaşam tarzınızı ilgilendiren değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında muhabbet kuşu ve yavrusu görmek hayırlı işlere girişileceğine, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşu yavrusu görmek sayılacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında muhabbet kuşu ve yavrularını görmek kafasına koyduğuna ulaşacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil yavru muhabbet kuşu görmek maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında muhabbet kuş yavruları görmek emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine, gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yavru muhabbet kuşları görmek onu uyaracağına, bilgi ile donanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında muhabbet kuşu yavruları görmek sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yavru muhabbet kuşu görmek çaresiz ve yalnız kalacağına, eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir