AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil muhabbet kuşu yakalamak

Kahve falında yeşil muhabbet kuşu yakalamak

Kahve falında yeşil muhabbet kuşu yakalamak hayat içinde çok rahat edeceğine, tüm dileklerin tutacağına, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, hayatının iplerini eline alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil muhabbet kuşu yakalamak gördüyseniz:

  • Rutini kırıp yeni şeyler deneme arzunuz artıyor.

Kahve falında yeşil muhabbet kuşu yakalamak ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında beyaz muhabbet kuşu yakalamak tüm arzularının yerine geleceğine, hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında evde muhabbet kuşu yakalamak aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşunu yakalamak hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına işarettir.

Kahve falında muhabbet kuşları yakalamak hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşu yakalamak müjdeli olaylar yaşayacağına, fal sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi muhabbet kuşu yakalamak sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaçan muhabbet kuşunu yakalamak işinden ekmeğinden olacağına, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir