AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvercin ve muhabbet kuşu görmek

Kahve falında güvercin ve muhabbet kuşu görmek

Kahve falında güvercin ve muhabbet kuşu görmek kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında güvercin ve muhabbet kuşu gördüyseniz:

  • Diğerlerinin ne yaptığınızı anlamasına izin vermeniz sizi zayıf ya da korunmaya muhtaç pozisyona düşürebilir.

Kahve falında muhabbet kuşu ve güvercin görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına işarettir.

Kahve falında güvercin ve muhabbet kuşu görmek neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşu ve yumurtası görmek büyük bir rahatlama yaşayacağına, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına yorulur.

Kahve falında muhabbet kuşu sürüsü görmek büyük başarı kazanacağına, hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş muhabbet kuşu görmek hayır getirecek bir yola girileceğine, sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına yorulur.

Kahve falında muhabbet kuş yavruları görmek sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine rivayet eder.

Kahve falında muhabbet kuşu eline almak kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evcil muhabbet kuşu görmek maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir