AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı muhabbet kuşu yakalamak

Kahve falında sarı muhabbet kuşu yakalamak

Kahve falında sarı muhabbet kuşu yakalamak önünün kapanacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına, emeklerinin yarıda kalacağına, neşesini ve huzurunu yitireceğine delalet eder.

Kahve falında sarı muhabbet kuşu yakalamak gördüyseniz:

  • Söylediklerinize veya paylaştığınız bilgilere dikkat etmemeniz durumunda başkalarının tartışmalarının ortasında kalabilirsiniz.

Kahve falında sarı muhabbet kuşu yakalamak kötü halden iyi hale geçeceğine, bazen de rahat geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşları yakalamak önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında evde muhabbet kuşu yakalamak onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz muhabbet kuşu yakalamak aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşu yakalamak büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaçan muhabbet kuşunu yakalamak muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına rivayet eder.

Kahve falında renkli muhabbet kuşu yakalamak ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına, azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi muhabbet kuşu yakalamak yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir