AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı muhabbet kuşu görmek

Kahve falında sarı muhabbet kuşu görmek

Kahve falında sarı muhabbet kuşu görmek adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, kalp kırıklığı olacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine inanılır.

Kahve falında sarı muhabbet kuşu gördüyseniz:

  • Otorite, ün, güç veya mevkii sahibi olma amaçlı hedeflerinizi gözden geçirebilirsiniz.

Kahve falında sarı muhabbet kuşu görmek yöneticilik koltuğuna oturacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına delalet eder.

Kahve falında sarı renkte muhabbet kuşu görmek birikiminin artacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı yeşil muhabbet kuşu görmek hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına rivayet eder.

Kahve falında sarı muhabbet kuşları görmek aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına işaret eder.

Kahve falında sarı renkli muhabbet kuşu görmek çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı muhabbet kuşu yakalamak canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında mavi ve sarı muhabbet kuşu görmek huzur dolu günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına delalettir.

Kahve falında sarı ve mavi muhabbet kuşu görmek önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına, kafa dağıtacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir