AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı yeşil muhabbet kuşu görmek

Kahve falında sarı yeşil muhabbet kuşu görmek

Kahve falında sarı yeşil muhabbet kuşu görmek endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, ettiği bütün duaların kabul olacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, mal edineceğine, iş sahibi olacağına, rakiplerin alt edileceğine, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine işaret eder.

Kahve falında sarı yeşil muhabbet kuşu gördüyseniz:

  • Sizi bazı konularda istemediğiniz yöne ilerlemeniz için zorlayan kişiler olabilir.

Kahve falında sarı yeşil muhabbet kuşu görmek ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında sarı ve mavi muhabbet kuşu görmek daha rahat bir hayata kavuşulacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına delalet eder.

Kahve falında sarı renkte muhabbet kuşu görmek rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, yarınlarına umutla bakacağına işaret eder.

Kahve falında sarı renkli muhabbet kuşu görmek sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, eskisinden de iyi olacağına inanılır.

Kahve falında muhabbet kuşuna sarılmak iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sarı muhabbet kuşları görmek destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine inanılır.

Kahve falında sarı muhabbet kuşu yakalamak fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, çok sevineceğine ve heyecanlanacağına alamet eder.

Kahve falında sarı mavi muhabbet kuşu görmek özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir