AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı renkte muhabbet kuşu görmek

Kahve falında sarı renkte muhabbet kuşu görmek

Kahve falında sarı renkte muhabbet kuşu görmek sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, imkânlarının çoğalacağına, düşüncelerini net olarak açamayacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında sarı renkte muhabbet kuşu gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlarla daha iyi geçinmek için kendinizi fazla zorlamak durumunda kalabilirsiniz.

Kahve falında sarı renkli muhabbet kuşu görmek işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına delalet eder.

Kahve falında sarı renk muhabbet kuşu görmek zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı renkte muhabbet kuşu görmek sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında renkli muhabbet kuşu yakalamak çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz renkli muhabbet kuşu görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil renkli muhabbet kuşu görmek ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına işaret eder.

Kahve falında mavi renk muhabbet kuşu görmek atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil renk muhabbet kuşu görmek kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir