AnaSayfa / Genel / Kahve falında muhabbet kuşu yumurtası görmek

Kahve falında muhabbet kuşu yumurtası görmek

Kahve falında muhabbet kuşu yumurtası görmek hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine, küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine, işlerin kapanacağına, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, huzursuzlukların son bulacağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında muhabbet kuşu yumurtası gördüyseniz:

  • Çizginizi bozmamalısınız.

Kahve falında muhabbet kuşu ve yumurtası görmek makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine delalet eder.

Kahve falında muhabbet kuş yumurtası görmek işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşu yumurtası görmek parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına alamet eder.

Kahve falında muhabbet kuşu kesmek diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine inanılır.

Kahve falında çift muhabbet kuşu görmek kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında muhabbet kuşu ve balık görmek dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında kafeste muhabbet kuşu görmek yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında muhabbet kuşunu öldüğünü görmek tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir