AnaSayfa / Genel / Kahve falında çift muhabbet kuşu görmek

Kahve falında çift muhabbet kuşu görmek

Kahve falında çift muhabbet kuşu görmek korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine tabir olunur.

Kahve falında çift muhabbet kuşu gördüyseniz:

  • Sözlerinizi yerine getirmek zorunda hissetmeniz üzerinizde baskı yaratabilir.

Kahve falında bir çift muhabbet kuşu görmek yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çift muhabbet kuşu görmek şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşu çiftleşmesi görmek manevi olarak çok yıpranılacağına, sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine işaret eder.

Kahve falında muhabbet kuşlarının çiftleştiğini görmek gözünü en yukarılara dikeceğine, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına rivayet eder.

Kahve falında muhabbet kuşunun yavruladığını görmek dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil mavi muhabbet kuşu görmek canının sıkılacağına, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına inanılır.

Kahve falında sarı muhabbet kuşu yakalamak sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye rivayet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşunun konuştuğunu görmek yenileceğine, şifa bulacağına, çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir