AnaSayfa / Genel / Kahve falında muhabbet kuşu kesmek

Kahve falında muhabbet kuşu kesmek

Kahve falında muhabbet kuşu kesmek ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine, maneviyatını daha ön planda tutacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, iş hayatının tamamen bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşu kesmek gördüyseniz:

  • harakete geçmeniz ya da fırsatları kaçırmanız size kalmış birşeydir.

Kahve falında muhabbet kuşu kesmek böylece daha büyük adımlar atılacağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine rivayet eder.

Kahve falında sarı mavi muhabbet kuşu görmek büyük hatalar yapacağına, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine tabir olunur.

Kahve falında yavru muhabbet kuşu görmek üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, ardından bu kişiye açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarı muhabbet kuşu görmek edilen duaların kabul olacağına, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına inanılır.

Kahve falında papağan ve muhabbet kuşu görmek eşine değerli hediyeler alacağına, uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına rivayet eder.

Kahve falında muhabbet kuşu ve yavrusunu görmek hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşu almak bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz muhabbet kuşu görmek dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir