AnaSayfa / Genel / Kahve falında muhabbet kuşu ve yumurtası görmek

Kahve falında muhabbet kuşu ve yumurtası görmek

Kahve falında muhabbet kuşu ve yumurtası görmek rızkının ve kazancının bol olacağına, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına delalet eder.

Kahve falında muhabbet kuşu ve yumurtası gördüyseniz:

  • Yapacağınız bir yolculuk, seyahat ya da ziyaret bir hamle yapmanız durumunda olabilecekleri görmenizi sağlayabilir.

Kahve falında muhabbet kuşu ve yumurtası görmek sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına delalet eder.

Kahve falında muhabbet kuşu yumurtası görmek günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, geçimin kolaylaşacağına delalet eder.

Kahve falında muhabbet kuş yumurtası görmek geçim derdi yaşayacağına, karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında muhabbet kuşlarını yakalamak bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına alamet eder.

Kahve falında muhabbet kuşunu kafese koymak düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi ve beyaz muhabbet kuşu görmek Allah’ın sevgisini kazanacağına, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz muhabbet kuşu görmek hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşlarını kafese koymak sorunlarının da son bulacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir