AnaSayfa / Genel / Kahve falında muhabbet kuşu ve balık görmek

Kahve falında muhabbet kuşu ve balık görmek

Kahve falında muhabbet kuşu ve balık görmek bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve falı kapatan kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına rivayet eder.

Kahve falında muhabbet kuşu ve balık gördüyseniz:

  • İki dostunuzun birbirlerini kötü şekilde kırmaları da mümkündür.

Kahve falında muhabbet kuşu ve balık görmek tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz ve yeşil muhabbet kuşu görmek kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı ve mavi muhabbet kuşu görmek zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına delalet eder.

Kahve falında muhabbet kuşu öldüğünü görmek mutluluktan havalara uçacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı muhabbet kuşu görmek tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, anne babayla tatsızlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşunu kafese koymak yaşanan sorunların sona ereceğine, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında papağan ve muhabbet kuşu görmek zor günlerin uzaklaşacağına, dertlerine çare bulacağına alamet eder.

Kahve falında muhabbet kuşunun kafesten kaçtığını görmek küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir