AnaSayfa / Genel / Kahve falında muhabbet kuşunu öldüğünü görmek

Kahve falında muhabbet kuşunu öldüğünü görmek

Kahve falında muhabbet kuşunu öldüğünü görmek eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, umutlarının boşa çıkmayacağına, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşunu öldüğünü gördüyseniz:

  • Saplantılı ya da sabit fikirli kişilerle baş etmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında muhabbet kuşunu öldüğünü görmek uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, inanca ve cesarete sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşlarının öldüğünü görmek tövbe edip hak yolunu seçeceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında muhabbet kuşun öldüğünü görmek iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına inanılır.

Kahve falında muhabbet kuşu öldüğünü görmek bedenen ve ruhen dinleneceğine, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında muhabbet kuşu öldürdüğünü görmek elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına alamet eder.

Kahve falında muhabbet kuşunu öldürmek çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine, alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına delalettir.

Kahve falında muhabbet kuşu öldürmek uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, bir toplantıdan diğerine koşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında muhabbet kuşu hediye etmek el açmayacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir