AnaSayfa / Genel / Kahve falında aşure çorbası pişirmek

Kahve falında aşure çorbası pişirmek

Kahve falında aşure çorbası pişirmek gelirini ve rızkını kaybedeceğine, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında aşure çorbası pişirmek gördüyseniz:

  • Tartışma ortamlarını yatıştırmak veya kafa karışıklıklarını gidermek ya da genel anlamda flu ortamları aydınlatmak görevi size düşebilir.

Kahve falında aşure çorbası pişirmek bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aşure çorbası görmek hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine inanılır.

Kahve falında aşure çorbası yemek bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aşure pişirmek ve dağıtmak hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine işarettir.

Kahve falında aşure pişirmek sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aşure pişirip dağıtmak inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, anne babanın birbirine düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında aşure pişiren birini görmek haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, rahatsızlık vereceğine delalet eder.

Kahve falında aşure pişirdiğini görmek dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, kısmetlerinin bol olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir