AnaSayfa / Genel / Kahve falında muhabbet kuşlarını yakalamak

Kahve falında muhabbet kuşlarını yakalamak

Kahve falında muhabbet kuşlarını yakalamak başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine, yüksek mertebeye geleceğine, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, sorunlarını unutacağına, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında muhabbet kuşlarını yakalamak gördüyseniz:

  • Huzur ortamını sağlamak için sakin kalmak gerekiyor.

Kahve falında evde muhabbet kuşu yakalamak dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil muhabbet kuşu yakalamak eldeki imkanların giderek azalacağına, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz muhabbet kuşu yakalamak mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına yorulur.

Kahve falında renkli muhabbet kuşu yakalamak keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına delalettir.

Kahve falında kaçan muhabbet kuşunu yakalamak sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, çalışmaların bol kazanç getireceğine işaret eder.

Kahve falında muhabbet kuşu yakalamak güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi muhabbet kuşu yakalamak bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşları yakalamak işlerini yoluna koymayı başaracağına, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir