AnaSayfa / Genel / Kahve falında muhabbet kuşu ve güvercin görmek

Kahve falında muhabbet kuşu ve güvercin görmek

Kahve falında muhabbet kuşu ve güvercin görmek mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına işaret eder.

Kahve falında muhabbet kuşu ve güvercin gördüyseniz:

  • Acil hareket arzusu sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında güvercin ve muhabbet kuşu görmek ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine yorulur.

Kahve falında muhabbet kuşu ve güvercin görmek tatsızlıkların ortadan kalkacağına, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına alamet eder.

Kahve falında siyah muhabbet kuşu görmek isabetli adımlar atacağına, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında muhabbet kuşun öldüğünü görmek zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi beyaz muhabbet kuşu görmek konfor ve lüks içinde yaşayacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına inanılır.

Kahve falında evin içinde muhabbet kuşu görmek duygularının karşılıklı olacağına, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küçük muhabbet kuşu görmek aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine işaret eder.

Kahve falında evde muhabbet kuşu görmek büyük mutluluklar yaşanacağına, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir