AnaSayfa / Genel / Kahve falında muharrem ayında aşure görmek

Kahve falında muharrem ayında aşure görmek

Kahve falında muharrem ayında aşure görmek girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, kötülüklerden uzak olacağına, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, en karanlık zamanında elinden tutacağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine işaret eder.

Kahve falında muharrem ayında aşure gördüyseniz:

  • Ortak işlerin karlı geri dönüşleri olabilir.

Kahve falında muharrem ayında aşure görmek çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine delalettir.

Kahve falında muharrem ayını görmek maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, kısmetlerin çoğalacağına delalettir.

Kahve falında muharrem ayında oruç tutmak ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına işarettir.

Kahve falında muharrem orucu tutmak insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında aşure ayında aşure görmek maddi olarak üstünlük elde edeceğine, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine işarettir.

Kahve falında aşure ayında aşure yemek fal sahibinin şansının açılacağına, umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine işaret eder.

Kahve falında aşure yapmak başarılı işlere imza atılacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına delalet eder.

Kahve falında aşure hazırlamak buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir