AnaSayfa / Genel / Kahve falında muhabbet kuşu öpmek

Kahve falında muhabbet kuşu öpmek

Kahve falında muhabbet kuşu öpmek uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, üzerindeki kötü imajı sileceğine, üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine alamet eder.

Kahve falında muhabbet kuşu öpmek gördüyseniz:

  • Karşıt görüşlerle mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında muhabbet kuşunu öpmek kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına alamet eder.

Kahve falında muhabbet kuşu öpmek işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, işlerinde verimin artacağına alamet eder.

Kahve falında muhabbet kuşunun ısırdığını görmek en çetin zorlukların aşılacağına, rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşunu uçarken görmek başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşunun ölmesini görmek sıkıntılı ve zor günler geçireceğine, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşunu sevmek sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında muhabbet kuşunu yıkamak karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına yorulur.

Kahve falında yeşil mavi muhabbet kuşu görmek çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir