AnaSayfa / Genel / Kahve falında muhabbet kuşunu uçarken görmek

Kahve falında muhabbet kuşunu uçarken görmek

Kahve falında muhabbet kuşunu uçarken görmek problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına işarettir.

Kahve falında muhabbet kuşunu uçarken gördüyseniz:

  • Gelecek vaat eden ilişki veya iş birlikleri söz konusu olabilir.

Kahve falında muhabbet kuşunu uçarken görmek elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, isabetli adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuşu uçarken görmek çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, zorluk ve zahmete düşeceğine işaret eder.

Kahve falında tavus kuşunu uçarken görmek barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında muhabbet kuşuyla konuştuğunu görmek kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında mavi ve beyaz muhabbet kuşu görmek kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine işaret eder.

Kahve falında muhabbet kuşunun uçmasını görmek elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine işarettir.

Kahve falında muhabbet kuşunun uçtuğunu görmek şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hasta muhabbet kuşu görmek solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir