AnaSayfa / Genel / Kahve falında muhabbet kuşunu öpmek

Kahve falında muhabbet kuşunu öpmek

Kahve falında muhabbet kuşunu öpmek aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında muhabbet kuşunu öpmek gördüyseniz:

  • O nedenle seçeneklerinizi doğru değerlendirmenizde fayda var.

Kahve falında muhabbet kuşu öpmek kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, parasının ve malının artacağına alamet eder.

Kahve falında muhabbet kuşunu öpmek moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine, başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında muhabbet kuşuna sarılmak yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında uçamayan muhabbet kuşu görmek kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı muhabbet kuşu görmek ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşu ve civciv görmek hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına inanılır.

Kahve falında evcil muhabbet kuşu görmek çok üzücü olaylar yaşayacağına, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına işarettir.

Kahve falında mor muhabbet kuşu görmek çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir