AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni doğmuş muhabbet kuşu görmek

Kahve falında yeni doğmuş muhabbet kuşu görmek

Kahve falında yeni doğmuş muhabbet kuşu görmek tazeleneceğine, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, kendinden emin adımlar atacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni doğmuş muhabbet kuşu gördüyseniz:

  • Bazı teklifler göründüğü gibi olmayabilir.

Kahve falında yeni doğmuş muhabbet kuşu görmek çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, can sıkıcı haberler işiteceğinize alamet etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş mavi gözlü bebek görmek iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında yeni doğmuş maymun görmek işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğin yürüdüğünü görmek rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeni doğmuş ördek görmek vefalı bir insan olacağına, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine inanılır.

Kahve falında yeni doğmuş bebek öpmek mutlu ve huzurlu olunacağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine işarettir.

Kahve falında yeni doğmuş bebeği öpmek spor yapmaya başlanılacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kucağına yeni doğmuş bebek almak farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir