AnaSayfa / Genel / Kahve falında muhabbet kuşunun öptüğünü görmek

Kahve falında muhabbet kuşunun öptüğünü görmek

Kahve falında muhabbet kuşunun öptüğünü görmek asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına işarettir.

Kahve falında muhabbet kuşunun öptüğünü gördüyseniz:

  • Gerçek problemlere odaklanmalısınız.

Kahve falında muhabbet kuşu öldüğünü görmek hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil renk muhabbet kuşu görmek çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında muhabbet kuşu ölüsü görmek el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına rivayet eder.

Kahve falında muhabbet kuşu eline almak maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine rivayet eder.

Kahve falında muhabbet kuşunun doğurduğunu görmek gözlerindeki yaşın kuruyacağına, onunla yaşamını birleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında muhabbet kuşunu eline almak iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çok sayıda muhabbet kuşu görmek yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, eğer işsizse iş bulacağına rivayet eder.

Kahve falında muhabbet kuşunu beslemek dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir