AnaSayfa / Genel / Kahve falında muhabbet kuşuna su vermek

Kahve falında muhabbet kuşuna su vermek

Kahve falında muhabbet kuşuna su vermek kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, bol kazançlı günlere kavuşacağına, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşuna su vermek gördüyseniz:

  • Sürekli bir ilişki içindeyseniz ya da evliyseniz bazı kavga veya kıskançlıklar düzenli yaşamınızı bozabilir.

Kahve falında muhabbet kuşuna su vermek çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Kahve falında öten muhabbet kuşu görmek sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine delalettir.

Kahve falında çift muhabbet kuşu görmek yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iki tane muhabbet kuşu görmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında muhabbeti kuşu görmek okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında beyaz muhabbet kuşu görmek mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında rengarenk muhabbet kuşları görmek hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, insanların takdirini kazanacağına yorulur.

Kahve falında yavru muhabbet kuşu görmek işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir