AnaSayfa / Genel / Kahve falında muhabbet kuşu almak

Kahve falında muhabbet kuşu almak

Kahve falında muhabbet kuşu almak bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine, kiracı olmaktan kurtulacağına, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine, para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Kahve falında muhabbet kuşu almak gördüyseniz:

  • Getirisi olacak anlaşmalar, satışlar veya istediğiniz bir malın alımı gerçekleşebilir.

Kahve falında sarı ve mavi muhabbet kuşu görmek sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına inanılır.

Kahve falında muhabbet kuşu uçurmak bazı kaynakların tükeneceğine, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında mavi ve yeşil muhabbet kuşu görmek dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında muhabbet kuşu kaçırmak aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, büyük paralar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında rengarenk muhabbet kuşu görmek sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, yaşanan kötü anıların silineceğine delalet eder.

Kahve falında kafesde muhabbet kuşu görmek içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evde muhabbet kuşu görmek yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, aksiliklerin peşini bırakmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında muhabbet kuşunu beslemek çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir