AnaSayfa / Genel / Kahve falında muhabbet kuşu uçurmak

Kahve falında muhabbet kuşu uçurmak

Kahve falında muhabbet kuşu uçurmak moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine, kendi şansını kendi yaratacağına, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine delalettir.

Kahve falında muhabbet kuşu uçurmak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkileri açısından, hangi cinsiyetten olursanız olun istediğiniz ilişkiyi gerçekleştirebilirsiniz.

Kahve falında uçan muhabbet kuşu görmek kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında muhabbet kuşunun uçtuğunu görmek ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına, dertlerine derman arayacağına delalet eder.

Kahve falında muhabbet kuşunun uçmasını görmek emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, kısmetinin bollaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçamayan muhabbet kuşu görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşu uçurmak büyük başarıların göğüsleneceğine, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine delalet eder.

Kahve falında muhabbet kuşu serbest bırakmak sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında güvercin ve muhabbet kuşu görmek üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında papağan muhabbet kuşu görmek borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, sorunların birdenbire daha da artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir