AnaSayfa / Genel / Kahve falında muhabbet kuşunu beslemek

Kahve falında muhabbet kuşunu beslemek

Kahve falında muhabbet kuşunu beslemek yokluğa, darlığa düşeceğine, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine inanılır.

Kahve falında muhabbet kuşunu beslemek gördüyseniz:

  • Hatasız yaşama becerinizi veya mükemmelliğinizi test etmek isteyebilirler.

Kahve falında muhabbet kuşu beslemek sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşları beslemek atılan adımların zorluk yaratacağına, beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında muhabbet kuşunu beslemek uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan fal sahibinin elindeki malları çıkaracağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil muhabbet kuşu tutmak maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü muhabbet kuşu görmek çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine inanılır.

Kahve falında mavi muhabbet kuşu yakalamak yüksek moralli olacağına, işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah beyaz muhabbet kuşu görmek uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında kafeste mavi muhabbet kuşu görmek daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir