AnaSayfa / Genel / Kahve falında muhabbet kuşun kaçtığını görmek

Kahve falında muhabbet kuşun kaçtığını görmek

Kahve falında muhabbet kuşun kaçtığını görmek kişinin sıkıntıların artacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında muhabbet kuşun kaçtığını gördüyseniz:

  • Yeni şeyleri başlatabilmek için bazı kimselerden destek görmeniz gerekiyor.

Kahve falında muhabbet kuşunu kaçırmak elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, kişinin yaşamının değişeceğine delalettir.

Kahve falında muhabbet kuşun kaçtığını görmek borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine inanılır.

Kahve falında muhabbet kuşu kaçırmak bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına işarettir.

Kahve falında kaçan muhabbet kuşunu yakalamak kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşunun kafesten kaçtığını görmek uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına delalettir.

Kahve falında muhabbet kuşunun kaçtığını görmek sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kafesin içinde muhabbet kuşu görmek kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına yorulur.

Kahve falında eve muhabbet kuşu girdiğini görmek sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir