Kahve falında müdürle tartışmak

Kahve falında müdürle tartışmak mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, yüklü siparişler alacağına, sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, adeta sinirden küplere bineceğine yorulur.

Kahve falında müdürle tartışmak gördüyseniz:

  • Detaylı tetkikler sonrası ilerlemeniz, ileride pişman olmamanızı sağlayabilir.

Kahve falında müdürle tartışmak kazançlı bir ortaklık kurulacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına delalet eder.

Kahve falında genel müdürle tartışmak çok pişmanlık duyacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine tabir olunur.

Kahve falında müdürüyle tartışmak sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına işaret eder.

Kahve falında okul müdürüyle tartışmak gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına delalet eder.

Kahve falında eski müdürü görmek borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine delalettir.

Kahve falında şube müdürü görmek güzel ve aydınlık günlerin geleceğine, patron koltuğuna geçeceğine alamet eder.

Kahve falında müdürün elini tutmak yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hastane müdürü görmek işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir