Kahve falında müdürün karısını görmek

Kahve falında müdürün karısını görmek işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, hem dua alacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, başarılarının ve zaferlerinin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında müdürün karısını gördüyseniz:

  • Sizin için bağlayıcı olan konulardan isteyerek, istemeyerek veya zorlayıcı nedenlerden ötürü kurtulabilirsiniz.

Kahve falında müdürün karısını görmek kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, kendisini keşfedeceğine alamet eder.

Kahve falında kadın müdür görmek daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına delalettir.

Kahve falında müdür arabasına binmek bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, zorlukların kolayca aşılacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının müdür olduğunu görmek yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, görme ve alma şansına sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında müdürünü sinirli görmek eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında işyerindeki müdürü görmek büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında okul müdürüyle konuşmak istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına delalet eder.

Kahve falında polis müdürü görmek yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir